Bladwijzers

Bladwijzers plaatsen met Paranormaal.nl
Bent u een interessant artikel of nieuwsitem tegengekomen? Paranormaal.nl geeft u de gelegenheid deze te delen met anderen met de bladwijzerdienst.
Hoe werkt het? Heel eenvoudig, eerst maakt u een gratis account aan, vervolgens log u in op uw account en kunt u een bladwijzer plaatsen door een link naar de website te vermelden samen met een omschrijving. Begin direct!

Triade Travel, als je durft te groeien

Score:
0

Labyrint Reizen

 

De Spiegelkamer en Triade Travel hebben wederom de handen in elkaar geslagen en zijn tot een mooie samenwerking gekomen. Dit keer zijn het de Labyrint Reizen die zij hebben samengesteld.

Tijdens de diverse reizen en reisjes bezoeken we die labyrinten waarvan wij ervaren hebben dat ze een uitstekend hulpmiddel zijn om te komen tot verandering, inzichten of meer ervaren dan wel voelen. Dit zijn zowel labyrinten in Nederland als in Frankrijk.

Voor informatie, prijzen en algemene leveringsvoorwaarden zie de website

 

 

Keltische Tour Ierland 2016              

Ierland biedt prachtige landschappen, ruimte, rust, stilte, leuke pubs en inns met Ierse muziek, een goede keuken en buitengewoon vriendelijke mensen met humor.

Triade Travel en de Spiegelkamer hebben speciale krachtplaatsen uitgezocht die een hoge trilling hebben. En dat niet alleen! Wederom hebben wij 2 nieuwe plekken in het programma opgenomen die bij het grote publiek, de locale bevolking, en de overige touroperators onbekend zijn.

Wij zijn dan ook bijzonder trots dat wij zo'n unieke reis hebben weten samen te stellen, met dank aan Anne, Brian, Mary, Tonie & "boven".

 

Wat is ons doel van de reis?

Je thuis te laten komen bij jezelf, je bewust zijn of worden van je eigen innerlijke kracht en deze daadwerkelijk gebruiken, de vrouwelijke energie (meer) ontwikkelen en benutten, je "waarneming" verruimen net als je bewustzijn en last but not least genieten.

Een reis waar het waarnemen en voelen centraal staat.

 

Magikal Tour of King Arthur 22/8/2016

Magische en Spirituele reis van 8 dagen geïnspireerd door de Mythen, Legenden, de Kelten, Middeleeuwen en het Mysterie. Triade Travel laat ze tijdens deze reis weer herleven.

Het tot de verbeelding sprekende oude eiland Avalon, komt tot leven in het betoverende stadje Glastonbury en laat de "Godin of God" in jezelf tot leven komen. Een mooie en bijzondere Avalon reis.

Deze Magische en Spirituele reis van 8 dagen is geïnspireerd door de mysterieën en de magie van Avalon en de zoektocht naar de heilige graal.

 

je symboliek, heilige geometrie en genezend water vindt in de tuinen. Wells, staat op het programma en vanuit het graafschapSomerset reizen we naar Tintagel & Boscastle in Cornwall.

In Tintagel vinden we het kasteel van King Arthur en de grot van Merlijn, schitterend gelegen aan de Atlantische In dit bijzondere stadje kun je zelf het mysterie en de magie ontdekken. In de vele winkeltjes vind je de sporen naar de Goden, Godinnen, Druïden, Heksen, de Kelten, de Middeleeuwen en het rijk van de feëen, elfjes, eenhoorns en draken.

Glastonbury Abbey , een prachtige ruïne, biedt veel om te ervaren en te voelen.

Tijdens deze reis gaan we gebruik maken van één van de leylijnen. We bezoeken Avebury met de steencirkel maar ook één van de oudste bronnen van Engeland met helende krachten Chalice Well en het "heiligdom" waar Oceaan. Boscastle wat hier niet ver vandaan ligt heeft een uniek heksenmuseum wat we gaan bezoeken.

Voor prijzen, vroegboekkortingen zie de website of bel met 06-22180976, of 06-45426007

 

Er zijn nog geen reacties voor deze bladwijzer.

Log in om te kunnen reageren op deze bladwijzer, of registreer gratis een nieuw account.
Inloggen
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: