Bladwijzers

Bladwijzers plaatsen met Paranormaal.nl
Bent u een interessant artikel of nieuwsitem tegengekomen? Paranormaal.nl geeft u de gelegenheid deze te delen met anderen met de bladwijzerdienst.
Hoe werkt het? Heel eenvoudig, eerst maakt u een gratis account aan, vervolgens log u in op uw account en kunt u een bladwijzer plaatsen door een link naar de website te vermelden samen met een omschrijving. Begin direct!

Mindfulness Training Zoetermeer

Score:
0

In  het Business Center te Zoetermeer kun je terecht voor een Minfulness training. Mindfulness raakt in het zakenleven steeds meer ingeburgerd .

Mindfulness leidt uiteindelijk tot een betere focus, creativiteit, stress reductie,  mentale groei en niet geheel onbelangrijk  betere prestaties!

Maar daar is het niet alleen geschikt voor. Mindfulness is ook geschikt voor hen die makkelijk of heel snel afgeleid zijn, last hebben van stress en/of  chronische lichamelijke klachten hebben. Dan is het volgen van de 8 weekse training Mindfulness misschien iets voor jou?

Tijdens deze training krijg je gerichte oefeningen aangereikt waardoor je meer bewust en met je volle aandacht in het leven leert staan. De meesten van ons leven in het verleden of in de toekomst en vergeten in het Hier en NU te zijn. Een ander heel belangrijk onderdeel van deze training is, dat je je bewust wordt van je gedachtepatronen. Je leert ze observeren en je leert om je gedachten te laten zijn voor wat ze zijn.

Mindfulness kan je helpen anders in het leven te gaan staan. Dit in de meest ruime zin van het woord.

Wat kan het volgen van deze training voor jou opleveren?

 

Verlichting van stress en spanning

Algehele ontspanning

Bewustwording van je lichaam

Bewustwording van je gevoelens

Bewustwording van je gedachten

Focus en concentratie verbetert

Intuïtie en creativiteit vergroten

Mentale groei

Immuunsysteem verbetert en bespoedigt genezing

 

Uiteraard is een en ander afhankelijk van je instelling en jouw bereidheid met de oefeningen actief aan de gang te gaan.

 

Jon Kabat-Zinn heeft de training ontwikkeld voor mensen met stress en chronische pijnklachten, maar deze training is eigenlijk voor iedereen geschikt.

 

Start: 28 januari 2016 (8 weken op donderdag).

Kosten:  € 275,-- (voor 8 lesavonden van 20.00 uur tot 22.30 uur)

Locatie: Business Center Koraalrood 153, 2718 SB Zoetermeer (gratis en voldoende parkeergelegenheid).

Opgeven: m: 06-22180976

 

Er zijn nog geen reacties voor deze bladwijzer.

Log in om te kunnen reageren op deze bladwijzer, of registreer gratis een nieuw account.
Inloggen
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: