Bladwijzers

Bladwijzers plaatsen met Paranormaal.nl
Bent u een interessant artikel of nieuwsitem tegengekomen? Paranormaal.nl geeft u de gelegenheid deze te delen met anderen met de bladwijzerdienst.
Hoe werkt het? Heel eenvoudig, eerst maakt u een gratis account aan, vervolgens log u in op uw account en kunt u een bladwijzer plaatsen door een link naar de website te vermelden samen met een omschrijving. Begin direct!

8 daagse Spirituele Reis Schotland

Score:
0

8 daagse Magische Spirituele Reis Schotland 21/6/2015

 

Triade Travel organiseert naar  Schotland een unieke magische en spirituele reis.  De reis begint in de East Midlands en van daaruit  reizen we door het prachtige landschap naar Schotland.  Gedurende deze 8 dagen bezoeken  we onder andere de  ruïnes van Abdijen, Kastelen, steencirkels en genieten van de prachtige natuur.

 

We bezoeken een aantal kastelen waar verschijningen zijn waargenomen, maar ook Rosslyn Chapel, bekend van de Da Vinci Code, Scone Palace en nog veel meer prachtige plekken staan op het programma. Deze reis zal in het teken staan van het helder waarnemen.  Hierbij  kun je denken aan helder voelen, weten, zien, horen en ruiken. Er zijn diverse ingangen om te kunnen waarnemen.

 

Bezoek de website van triade travel te Den Haag  voor leveringsvoorwaarden, de prijzen en meer informatie.

 

 

Er zijn nog geen reacties voor deze bladwijzer.

Log in om te kunnen reageren op deze bladwijzer, of registreer gratis een nieuw account.
Inloggen
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: