Bladwijzers

Bladwijzers plaatsen met Paranormaal.nl
Bent u een interessant artikel of nieuwsitem tegengekomen? Paranormaal.nl geeft u de gelegenheid deze te delen met anderen met de bladwijzerdienst.
Hoe werkt het? Heel eenvoudig, eerst maakt u een gratis account aan, vervolgens log u in op uw account en kunt u een bladwijzer plaatsen door een link naar de website te vermelden samen met een omschrijving. Begin direct!

8 daagse Thema Reis Dahab Egypte

Score:
0

 

8 daagse  Thema Reis Balancing Male and Female Energies start 17/02/2015 t/m 24/02/2015

 

Spirituele thema reis van 8 dagen geïnspireerd door de mannelijke en vrouwelijke energie van de Sinaï woestijn. Triade Travel neemt je mee naar mooie maar voornamelijk rustige plekken in deze schitterende woestijn van Egypte. Tijdens deze reis verblijf je in Dahab. Dit plaatsje aan de Rode Zee is wel speciaal in Egypte, het lijkt een beetje op een hippiedorp. De sfeer is zeer gemoedelijk open en vooral relaxed. Dahab heeft veel te bieden, je kunt er duiken, snorkelen, zwemmen en kitesurfen, windsurfen. Daarnaast is er van alles en nog wat te vinden op het alternatieve en spirituele gebied. Er is zoal Yoga, healing, meditatieavonden, diverse workshops, Reiki en iedere vrijdag is er een marktje waar je biologische groeten kunt kopen, maar ook allerlei home made lekkernijen.

Voor meer informatie, prijzen en algemene leveringsvoorwaarden zie de site van Triade Travel te Den Haag.

 

 

Er zijn nog geen reacties voor deze bladwijzer.

Log in om te kunnen reageren op deze bladwijzer, of registreer gratis een nieuw account.
Inloggen
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: