Bladwijzers

Bladwijzers plaatsen met Paranormaal.nl
Bent u een interessant artikel of nieuwsitem tegengekomen? Paranormaal.nl geeft u de gelegenheid deze te delen met anderen met de bladwijzerdienst.
Hoe werkt het? Heel eenvoudig, eerst maakt u een gratis account aan, vervolgens log u in op uw account en kunt u een bladwijzer plaatsen door een link naar de website te vermelden samen met een omschrijving. Begin direct!

mediums/paragnosten

Tags: mediums
Score:
1

Mastermedium is een spirituele hulp- en advieslijn.De mediums , paragnosten , helderzienden en kaartleggers zijn uitgebreid getest op hun kennis en ervaring. Dit is uw garantie voor een waardevol en zuiver consult.Wij vinden het belangrijk dat u het consult als positief ervaart , daarom stellen wij uw mening erg op prijs ! Voor een goed en waardevol paranormaal consult is het prettig dat u zich openstelt tijdens het gesprek zodat de consult(e) zich beter op u kan afstemmen en u zoveel mogelijk haalt uit het paranormale consult. Vanzelfsprekend heeft elke consulent zijn of haar eigen discipline(s), let daarop bij de keuze voor een bepaalde consulent. Door te klikken op de foto van de desbetreffende medewerk(st)er kunt u meer informatie krijgen over zijn of haar gaven cq vakgebied.Schroom niet om uw ervaringen met ons te delen , ook indien een consult niet naar wens is verlopen , dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken per email : info@mastermedium.nl of mastermedium@hotmail.nl

 

Er zijn nog geen reacties voor deze bladwijzer.

Log in om te kunnen reageren op deze bladwijzer, of registreer gratis een nieuw account.
Inloggen
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: