Bladwijzers

Bladwijzers plaatsen met Paranormaal.nl
Bent u een interessant artikel of nieuwsitem tegengekomen? Paranormaal.nl geeft u de gelegenheid deze te delen met anderen met de bladwijzerdienst.
Hoe werkt het? Heel eenvoudig, eerst maakt u een gratis account aan, vervolgens log u in op uw account en kunt u een bladwijzer plaatsen door een link naar de website te vermelden samen met een omschrijving. Begin direct!

meduim/magnetiseur

Score:
1

Praktijk de Schakel

In mijn praktijk kunt u terecht voor:vragen en antwoord over het "paranormale"wat voel ik ,wat zie ik ,wat hoor ik, waar komt dat vandaan en hoe kan ik dat ontwikkelen.Ook voor het proces van uw persoonlijke groei waar iedereen wel wat hulp bij kan gebruiken.Dit kan door gesprekken en evt. met ondersteuning van Bach Bloesem of magnetiseren.Bij stressklachten , zoals hoofdpijn ,rugpijn, maagpijn, overbelasting, vermoeidheid, en andere lichamelijke klachten of gewoon om jezelf weer op te laden helpt een behandeling magnetiseren heel goed , magnetiseren is zonder aanraking. 

Spookverhalen doen hun ronde , maar is het wel een spook/geest of is het spanning in huis.Dit is een groot verschil.Hier is een antwoord op.Ook voor : Contact via foto,dit kan ook schriftelijk.Stemmen horen.Droomuitleg.Medium/helderziend.Persoonlijke bewustwording therapie.  Geestverschijnsel-en.

Meer info en/of een afspraak ? 0228319195 of 0622288745Bel niet onbekend want dan word de telefoon niet beantwoordAders; Elzenbaan 61602 RD EnkhuizenAangesloten bij st. RING

 

Er zijn nog geen reacties voor deze bladwijzer.

Log in om te kunnen reageren op deze bladwijzer, of registreer gratis een nieuw account.
Inloggen
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: