Bladwijzers

Bladwijzers plaatsen met Paranormaal.nl
Bent u een interessant artikel of nieuwsitem tegengekomen? Paranormaal.nl geeft u de gelegenheid deze te delen met anderen met de bladwijzerdienst.
Hoe werkt het? Heel eenvoudig, eerst maakt u een gratis account aan, vervolgens log u in op uw account en kunt u een bladwijzer plaatsen door een link naar de website te vermelden samen met een omschrijving. Begin direct!

Michael Jackson (50) overleden!

Score:
24

Michael Jackson is overleden. De zanger heeft gisteravond laat in zijn woning in Los Angeles een hartstilstand gehad.

De 50-jarige Jackson werd met spoed overgebracht naar het UCLA Medical Center, waar hij om 14.26 uur plaatselijke tijd (23.26 uur Nederlandse tijd) dood werd verklaard.

Hij ademde al niet meer toen hij thuis werd opgehaald door de ambulance. Zijn broer Jermaine vertelde in een emotionele persconferentie dat Jackson meer dan een uur is gereanimeerd.

 

Reacties op dit item

dschouten, vandaag om 01:33
Een levende legende, RIP..
jantest, vandaag om 01:33
Ben even flink geschrokken vandaag, zeg! Schijnt overigens dat hij is overleden aan een overdosis.
Zie: Nieuws.nl
franlieb, vandaag om 01:33
Jammer. Te vroeg...
Ook al vind ik ook dat het erg is dat hij is overleden vind ik ook dat de media er zich te veel aan toeweidt. Michael is zijn hele leven al omsingeld geweest door media, en na zijn dood had dat opzicht wel als een soort eerbetoon wat minder mogen zijn.
Ik probeerde radio te luisteren, het enige wat ik hoorde was Michael Jackson. Geen slechte muziek hoor - daar niet van - maar iets gematigder had het van mij wel gemogen.
Log in om te kunnen reageren op deze bladwijzer, of registreer gratis een nieuw account.
Inloggen
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: